2015. március 5. | English | Deutsch

Tervezz nagyban!

Tervezni annyit jelent, mint gondolni a jövőre, előre látni és értelmezni számos folyamatot, eseményt, melyek kihatása életünkre jelentős lehet. Tervezés az is, ha valaki rajzokat, leírásokat készít egy tárgyról, melynek alapján később a megtervezett eszköz, épület legyártható, reprodukálható. A két fogalom nem is áll messze egymástól. Tervezni a jövőt, az életünket és tervezni a munkánk során nagyon hasonló feladat. Vasúttársaságunk azokat keresi, akik velünk képzelik el a jövőjüket, akik részt kívánnak venni a MÁV-val közös tervezésben és a jövőbe vezető út kijelölésénél is "nagyban terveznek".

A MÁV jövőképe egy olyan dinamikus, elhivatott csapat kialakítását feltételezi, melynek tagjai nem csak a cég fejlődéséhez, sikereihez járulnak hozzá, hanem egyidejűleg saját szakmai karrierjüket is fel tudják építeni. A verseny erősödése, az egyre nagyobb kihívásoknak történő megfelelés mind a cég, mind az egyén sikereit magában hordozza. A technológiai beruházásokat hatékonyan megtervezni és megvalósítani tudó korszerű műszaki, üzleti tudással rendelkező munkavállalók kiválasztása nem csak a jelen terve, hanem a jövő sikereinek záloga is egyben. Hisszük, hogy közösen, együtt tervezve nagy eredmények, sikerek részesei lehetünk.

Ha nagyban is tudsz tervezni és szeretnéd a jövődet, karrieredet velünk közösen építeni, akkor várunk egy megújuló dinamikus csapatba!