2015. február 1. | English | Deutsch

Állásajánlatok

Önéletrajzodat többféle módon juttathatod el hozzánk:

Jelentkezhetsz egy meghirdetett, konkrét munkakörre (Aktuális állásajánlatok), vagy regisztráltathatod magad adatbázisunkba (Általános jelentkezés az adatbázisba).

Amennyiben egy meghirdetett állásra jelentkezel, humán munkatársaink a kiválasztás első állomásaként áttekintik önéletrajzodat, melynek alapján tájékoztatunk a kiválasztási folyamat következő lépéséről (Kiválasztási folyamat).

Ha az aktuális álláslehetőségek között nem találtál számodra megfelelő munkakört, regisztráld magad adatbázisunkba. A későbbiekben bármikor jelentkezhetsz a karrier oldalunkon meghirdetett pozíciókra anélkül, hogy adatlapodat még egyszer ki kellene töltened. Egy új munkakör meghirdetésekor rendelkezésünkre áll ez az adatbázis, és ha van számodra megfelelő álláslehetőség, azonnal fel tudjuk venni Veled a kapcsolatot.

Kérjük, hogy a jelentkezési lapon minden megjelölt mezőt tölts ki, csatold a szakmai önéletrajzodat, ezzel segítve kollégáinkat a kiválasztás során. A nem megfelelően kitöltött jelentkezési lapokat sajnos nem tudjuk elfogadni!

A regisztráció megerősítéses elven működik, vagyis az általad megadott email címre a regisztráció végén egy elektronikus levelet küldünk. A regisztrált adataidat a későbbiekben bármikor módosíthatod, illetve jelentkezhetsz új álláshirdetéseinkre a megadott felhasználónév és jelszó segítségével.