2015. március 5. | English | Deutsch

2011. február 16. 20:40

Változott a menetrend a Budapest–Vác–Szob vasútvonalon

Budapest-Szob vágányzár plakát
Nagyításhoz kattintson a képre!

A Budapest–Vác–Szob vasútvonal Vác és Verőce közötti szakaszán a csapadékos időjárás károkat okozott az egyik vágány töltésében. Elengedhetetlenné vált a helyreállítás, ezért a menetrend-módosítás kezdetétől ezen a sínpáron nem közlekednek a vonatok. A nagyobb késések és vonattorlódások elkerülése érdekében február 28-tól, a helyreállítás befejezéséig módosított menetrend  szerint járnak a vonatok.

A menetrendi hirdetmény itt elérhető.

  • A Szobról induló vonatok Szob–Vác között néhány perccel korábban közlekednek.
  • A Vácról Szob felé közlekedő járatok néhány perccel később indulnak és érkeznek az állomásokra.
  • A módosítás Szob és Vác között érinti a vonatokat, melyek néhány perces eltéréssel indulnak és érkeznek a menetrendben feltüntetett időpontokhoz képest.
  • Budapest-Nyugati pályaudvar és Vác szakaszon – mindkét irányban – a vonatok a menetrend szerint közlekednek.

A menetrendi változások miatt kérjük utasainkat, hogy utazásuk előtt tájékozódjanak az aktuális menetrendről az állomásokon kihelyezett hirdetményekről, a MÁVDIREKT 06 40 49–49–49–es telefonszámán, a www.mav.hu vagy a www.mav-start.hu weboldalainkon.

Legfontosabb céljaink egyike utasaink és a közlekedés biztonságának szavatolása. Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy a munkálatok minél előbb befejeződjenek, a helyreállítás és a menetrend módosítás időtartamát azonban az időjárás kedvezőtlenül befolyásolhatja.

Az okozott kellemetlenségekért utasaink megértését kérjük, türelmüket köszönjük.

 

Budapest, 2011. február 16.

MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóság